Handelsbetingelser

Betaling
Alle vores priser er inklusiv 25 % moms.

Hos BodyGirl.dk er det muligt at betale med følgende kort: Dankort/VISA, Visa Electron, Mastercard og Maestro.

SSL bliver brugt, for at maksimere sikkerheden når din betaling hos os finder sted. Bodygirl.dk har på intet tidspunkt mulighed for at se dine kortoplysninger.

Levering

Vi sender hver eneste dag, derfor kan du forvente at få din bestilling indenfor 1-3 dage. Din bestilling vil enten komme som en pakke eller brevpost - alt efter hvor stor(e) din(e) vare(r) er.

Sker der komplikationer ved din bestilling, kan levering dog ske senere end de 1-3 dage. 

Fortrydelsesret

Fra den dato du modtager din ordre, har du 14 dages fortrydelsesret. Du skal sende din(e) vare(r) tilbage til vores lager på Vestergade 9, 9620 Aalestrup, Danmark. Vi tager kun imod uåbnede produkter. Du betaler selv forsendelsesomkostninger, når du sender varer retur.

Hvis vi konstaterer at din vare(r) er i samme stand som vi sendte den, så har du mulighed for enten at bytte til samme eller et nyt produkt i samme prisklasse - eller få overført købssummen til din konto. Hvis du vælger sidstnævnte mulighed, skal du huske at vedlægge konto og registreringsnummer. Du skal benytte følgende adresse ved returneringen:

Aalestrup Radio/tv
Jan Nielsen
Vestergade 9,
9620 Aalestrup

Reklamation

Hos BodyGirl.dk har du altid 24 månederes reklamationsret. Hvis din(e) vare(r) er defekt, så har du altid mulighed for at få din(e) vare(r) byttet til nyt. I dette tilfælde dækker vi ikke forsendelsesomkostningerne.

Personlige oplysninger

Vi bruger IKKE dine personlige oplysninger til andet, end at sende din bestilling den rigtige vej.

Ønsker du at klage: 

Er der opstået et twist mellem Bodygirl.dk og dig som handlende? Så opfordrer vi dig til at kontakte os på kontakt@bodygirl.dk - så kan vi helt sikkert finde en løsning. Skulle det uventede ske, at vi på ingen måde kan finde en løsning sammen, så kan du sende en klage via: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ herefter vil din klage blive behandlet af forbruger Europa. 

Hvem er vi
Adresse: Vestergade 9, 9620 Aalestrup
Email: kontakt@bodygirl.dk
Telefonkontakt: +45 52 50 51 87
Social:
Facebook

Har du spørgsmål til holdet bag BodyGirl.dk? Så tøv ikke med at kontakte os.
Vores support afdeling sidder ALTID klar til at hjælpe dig!