Lækre bananmuffins til en cheatdag

Denne er opskrift er fra 27. May, 2015


 

Opskrift

Æg: 2 stk.

Sukker: 135 gram

Lys sirup: 1 deciliter

Kvark 1%: Deciliter

Hvedemel: 300 gram

Bagepulver: 1 spiseske

Smør: 75 gram

Banan: 300 gram

Mørk chokolade (44%): 75 gram

Fremgangsmåde

Æg, sirup og sukkeret pisket til det skummer op og bliver til en luftig masse

Fromage frais tilsættes og dernæst hvedemel samt bagepulver

Vend mel i dejen samt smeltet smør

Tilsæt små banan tern (pas på det ikke bliver til mos)

Hak dit mørke chokolade og tilsæt dette

 Dejen smides i muffinforme (12 styk) og hygger siv i ovnen i 20 minutter ved 200 grader (almindelig ovn).

     

    Posted in Til den søde tand


    Forrige opskrift