Sund Rugpizza med tilbehør

Denne er opskrift er fra 27. May, 2015


 

Opskrift

DEJ

 Gær: 25 gram

Æg: 1 stk.

Salt: ¾ teske

Pizzamel: 200 gram

Rugmel: 200 gram

FYLD

Løg: 3 

Olie: 2 teske

Oregano: 2 teske

Salt & Peber

Æg: 4 stk.

Sorte oliven: 50 gram

Salat: 100 gram

Tomater: 4 stk.

Olivenolie: 2 teske

 

Fremgangsmåde

 

Gæren røres rundt i lunkent vand.

Æg og salt røres yderlige i.

Smid mel i og mix det godt sammen med dejen, indtil den er fugtig.

Lad dejen hæve med et viskestykke over sig, et lunt sted i ca. 1 time. (Tip: sæt den på radiatoren ved svag varme)

Løget skæres i så tynde skiver som muligt - lad dem blive bløde på en varm pande med olie. Kast oregano, salt & peber på dem.

Tænd nu ovnen på 225 grader.

Fordel den hævede dej i 4 lækre pizzaboller. Rul dem ud og smid dem på bagepapir.

Den løg blanding du har lavet kastes på pizzabundene.

Bag dem i 5 minutter i din 225 graders varme ovn. (Tip: sæt dem i midten)

Lav en hul i hver pizza og slå et æg ned i dem - bag igen i 10 minutter.

Pynt: Salat, Sorte oliven & Lækre tomat skiver. Dryp gerne en smule olivenolie på.

 

     

    Posted in Aftensmad


    Næste opskrift

    Forrige opskrift