Fri levering
Ved køb over 499 kr.
Kundeservice 10-20
52 50 51 87
Altid de billigste priser
Altid den bedste service
Altid hurtig levering
1-3 dage leveringstid
Din kurv er tom.
OpskriftDEJ Gær: 25 gram Æg: 1 stk. Salt: ¾ teske Pizzamel: 200 gram FYLD Løg: 3 Olie: 2 teske Oregano: 2 teske Salt & Peber Æg: 4 stk. Sorte oliven: 50 gram Salat: 100 gram Tomater: 4 stk. Olivenolie: 2 teske
|
Fremgangsmåde
Gæren røres rundt i lunkent vand. Æg og salt røres yderlige i. Smid mel i og mix det godt sammen med dejen, indtil den er fugtig. Lad dejen hæve med et viskestykke over sig, et lunt sted i ca. 1 time. (Tip: sæt den på radiatoren ved svag varme) Løget skæres i så tynde skiver som muligt - lad dem blive bløde på en varm pande med olie. Kast oregano, salt & peber på dem. Tænd nu ovnen på 225 grader. Fordel den hævede dej i 4 lækre pizzaboller. Rul dem ud og smid dem på bagepapir. Den løg blanding du har lavet kastes på pizzabundene. Bag dem i 5 minutter i din 225 graders varme ovn. (Tip: sæt dem i midten) Lav en hul i hver pizza og slå et æg ned i dem - bag igen i 10 minutter. Pynt: Salat, Sorte oliven & Lækre tomat skiver. Dryp gerne en smule olivenolie på.
|